Genéza európskej regionálnej politiky - Csabay, Marek
Náčrt historického vývoja regionálnej politiky. Regionálna politika v súčasnej dobe. Výdavky regionálnej politiky v rámci krajín EÚ sa realizujú prostredníctvom niekoľkých fondov - stručná charakteristika fondov.