Volkswagen zoštíhľuje po nemecky - Pressburg, Adrian Peter
Úsporné opatrenia automobilky Volkswagen na domácom trhu. Snaha o zachovanie konkurencieschopnosti. Nedostatočná flexibilita nemeckej ekonomiky. Budovanie univerzálneho povedomia príslušnosti k firme, k značke a firemnej kultúre VW. Predčasné dôchodky a relatívne vysoké odstupné. Prezamestnanosť v dcérskej spoločnosti Seat. Volkswagen v Číne.