E-learning - vize a skutečnost - Černá, Miloslava
V roku 2000 bola Európskou komisiou prijatá inicatíva e-learning ako strategický plán rozvoja nových trendov v graduálnom i celoživotnom vzdelávaní. Koncepcie a stav e-learningu v súčasnosti. Používanie pojmu blended learning miesto pojmu e-learning. Blended learning sa používa pre pomenovanie integrácie rôznych vzdelávacích stratégií vrátane ICT podporovanej výučby. Ako blended learning sú tiež označované i aktivity založené na tradičných vzdelávacích postupoch prezentované prostredníctvom ICT.