Vplyv vstupu Slovenska do EÚ na prílev priamych zahraničných investícií - Dudáš, Tomáš, 1976-
Možné vplyvy vstupu Slovenska do EÚ na prílev priamych zahraničných investícií (PZI). Pohľad do minulosti - vplyv vstupu do EÚ na prílev PZI na príklade Írska, Španielska, Portugalska a Grécka. Možné pozitívne vplyvy vstupu SR do EÚ týkajúce sa PZI. Možné negatívne efekty vstupu Slovenska do EÚ pre prílev PZI.