Aspekty vnitřního kontrolního systému pojišťovny - Pulchart, Vladimír
Poukázanie na autorove skúsenosti v oblasti vnútorného začlenenia procesu internej kontroly. Systém internej kontroly poisťovne. Vedenie spoločnosti (manažment). Kontrolný odbor (controlling). Úloha interného auditu spoločnosti a ročný plán auditu. Kontrolné prvky v činnosti jednotlivých úsekov. Vnútroná kontrola a externí dodávatelia.