Analýza odvetvového a regionálneho členenia priamych zahraničných investícií na Slovensku v rokoch 1993-2004 - Dudáš, Tomáš, 1976-
Odvetvové členenie PZI na Slovensku v rokoch 1993-2003. Regionálne rozdelenie PZI v rámci Slovenska v rokoch 1993-2004. Analýza štatistických údajov.