Cestovný ruch a priemysel cestovného ruchu - Eliašová, Darina
Charakteristika a obsah ekonomických kategórií cestovný ruch a priemysel cestovného ruchu. Pozícia cestovného ruchu v Odvetvovej klasifikácií ekonomických činností. Priemysel a cestovný ruch. Systémy hromadnej obsluhy v cestovnom ruchu. Počiatky spriemyselňovania cestovného ruchu. Dopyt v cestovnom ruchu.