Podmienky realizácie vývozu a dovozu po vstupe SR do Európskej únie - Fifek, Edmund
Analýza zmien v podmienkach realizácie a charaktere slovenského zahraničného obchodu po vstupe SR do Európskej únie. Podmienky obchodovania s partnermi z tretích krajín. Obchodnopolitický rámec vzťahov EÚ s tretími krajinami. Clá a colné úľavy pri dovoze do EÚ. Ostatné opatrenia uplatňované pri dovoze do EÚ.