Otvorené otázky podmieňujúce konkurencieschopnosť a inovácie ekonomických subjektov - Francová, Zuzana, 1971-
Pojem konkurencieschopnosť a inovácie. Faktory podmieňujúce konkurencieschopnosť a inovácie. Pojem nová ekonomika. Stará ekonomika verzus nová ekonomika. Všeobecná charakteristika. Vedomosti a vzdelávanie. Informačné a komunikačné technológie. Napĺňanie Lisabonskej stratégie. Moderný marketing. Opatrenia na podporu konkurencieschopnosti a inovácií.