Vyrubovanie sankčného úroku za porušenie daňových povinností - Klabníková, Klára
Sankčný úrok - vyrubenie sankčného úroku. Zaplatenie sankčného úroku za neoprávnené zadržiavanie peňažných prostriedkov daňového subjektu v prospech daňového subjektu. Spoločné ustanovenia. Postup správcu dane pri zistení porušenia daňovej povinnosti nezaplatenia dane.