Vplyv zmien kurzu na vnútornú hodnotu zahraničných cenných papierov - Hrvoľová, Božena
Vymedzenie pojmu zahraničné obligácie a euroobligácie. Ohodnocovanie euroobligácií. Vplyv zmeny kurzu meny na hodnotu euroobligácií.