Rozdiely vo vedení účtovníctva v akciovej spoločnosti a v spoločnosti s ručením obmedzeným - Hudecová, Ivana
Akciová spoločnosť a postupy účtovania. Spoločnosť s ručením obmedzeným a postupy účtovania. Zákonný rezervný fond a postupy účtovania. Rezervný fond a Obchodný zákonník. Zákonný rezervný fond v akciovej spoločnosti a v spoločnosti s ručením obmedzeným, jeho tvorba a použitie. Vedenie účtovníctva v organizačnej zložke. Vedenie účtovníctva počas konkurzu.