Úvěrování v bankách eurozóny pravidelný průzkum vývoje úvěrování bank v eurozóně
Od roku 2003 vykonáva Európska centrálna banka v eurozóne pravidelný prieskum úverovania v bankovom sektore. Cieľom je získať prehľad o úverových trhoch. Štruktúra dotazníka ECB. Výsledky prvých ôsmich kôl prieskumu. Úverovanie podnikov. Faktory ovplyvňujúce dopyt podnikov po úveroch. Úverovanie domácností a bývania. Faktory ovplyvňujúce dopyt domácností po úveroch na bývanie. Spotrebiteľské úvery domácností.