Rozdelenie spojených obchodných podielov v s.r.o. - Fekete, Imrich
Obchodný podiel ako základný pojem právnej úpravy spoločnosti s r.o. Zásada jednotnosti a deliteľnosti obchodného podielu. Rozdelenie obchodného podielu. Spojenie obchodných podielov. Možnosť rozdelenia a spojenia obchodných podielov.