Outdoor tréning je in - Krištofičová, Dagmar
Outdoor tréning - špecifický druh vzdelávania ľudí a pracovných tímov. Posilnenie internej komunikácie, lepšie spoznanie pracovníkov a dokonalejšia spolupráca v tíme. Riešenie konfliktných interných situácií. Trénovanie manažérskych zručností. Ponuka agentúr.