Štýl obchodného rokovania a odlišnosti kultúr - Knapik, Peter
Rokovací štýl a odlišnosti kultúr. Príprava na odlišnosť kultúr. Odlišnosť kultúr a obchodné rokovanie. Kultúra vysokého a nízkeho kontextu. Klasifikácia rokovacích štýlov. Stratégia rokovania so zahraničným partnerom.