Barcelona génia Gaudího - Brunovský, Oliver
Barcelona a jej kultúrne a architektonické pamiatky. Jedinečnosť barcelónskej architektúry. Svetoznámi barcelónski umelci. Vrcholné dielo architekta Antoniho Gaudího - Sagrada Familia. Jedinečná atmosféra Barcelony.