Faktoring, leasing, nebo úvěr? - Matula, J.
Riešením nedostatku finančných prostriedkov malých a stredných podnikateľov môže byť využitie faktoringovej služby, čerpanie úveru alebo lízing. Odporúčania, pre koho je faktoringová služba vhodná a aký je rozdiel medzi faktoringom, bankový úverom a lízingom. Klienti faktoringových spoločností. Kedy sa vyplatí použiť lízing a kedy siahnuť po investičnom a prevádzkovom úvere.