Leasing není jen jeden - Tkáč, Gabriel
Pred výberom vhodného typu financovania je nutné poznať rozdiely medzi jednotlivými typmi lízingu. Najužívanejším typom lízingu v ČR je finančný lízing. Spätným lízingom sa uvoľňujú viazané finančné prostriedky. Operatívny lízing je skôr prenájmom. Lízing nehnuteľností.