Europeizácia v kontexte Spoločnej zahraničnej a bezpečnostnej politiky EÚ a jej vplyv na Slovenskú republiku - Hošková, Jana
Europeizačný proces preniká do mnohých sfér života občanov EÚ. Europeizácia - koncepčný rámec. Europeizácia - všeobecná charakteristika. Europeizácia v zahraničnej politike. Teoretické východiská. Adaptačné procesy na Spoločnú zahraničnú a bezpečnostnú politiku (SZBP) EÚ na Slovensku.