Otvorené problémy verejného sektora na Slovensku - Nináčová, Valéria
Ekonomické ciele štrukturálnej politiky. Realizácia štrukturálnych zmien v rámci transformačného procesu slovenskej ekonomiky. Dôvody zmien vo verejnom sektore, ich meranie a dôsledky. Základné úlohy národného sociálneho programu v intenciách sociálneho piliera Lisabonskej stratégie.