Team Leasing, tak trochu jiný leasing - Čemus, Richard
V poslednej dobe sa začal objavovať pojem Team Leasing. Službou Team Leasing prerazila na trh spoločnosť NeatCode, ktorá reagovala na globálny trend nákupu najrôznejších druhov služieb a ponúkla outsourcing ľudských zdrojov pre oblasť ICT. Outsourcing - získavanie pracovných kapacít od externých dodávateľov. Výhody tejto služby pre klientov.