Rast investovania do podielových fondov na Slovensku a jeho riziká - Chovancová, Božena
V roku 2004 a na začiatku 2005 sa začína obrovský boom a prelievanie peňažných zdrojov do podielových fondov. Výhody a riziká. Hodnotenie úverového rizika - rating a scoring fondov. Typy investorov a rozhodovací proces.