Daňový bonus v roku 2005 "v kocke" s príkladmi - Piršelová, Dagmar
Pojem daňový bonus. Výška daňového bonusu, podmienky na jeho uplatnenie. Podnikateľ a daňový bonus. Zamestnanec a daňový bonus. Vyživované dieťa na účely daňového bonusu. Vyhlásenie k zdaneniu príjmov zo závislej činnosti. Preukazovanie nároku na daňový bonus. Vyplatenie daňových bonusov zamestnávateľom. Názorné príklady na zdanenie príjmov zo závislej činnosti.