Co ovlivňuje úspěšnost týmu - Olexová, Cecília, 1976-
Dôležité oblasti tímovej práce: stanovenie cieľa a jeho napĺňanie. Zrozumiteľnosť, zmysluplnosť a identifikácia cieľa. Prvky, ktoré ovplyvňujú efektívnosť fungovania pracovného tímu. Dosiahnutý cieľ ako významný motivátor tímu.