Správa o daňových únikoch na spotrebnej dani z liehu a na spotrebnej dani z tabakových výrobkoch po vstupe SR do EÚ a návrh opatrení na ich elimináciu
Daňové úniky na spotrebnej dani z liehu, tabakových výrobkov. Nástroje na zamedzenie daňovým únikom. Navrhované opatrenia.