Personální audit: jeho efekty a využití - Úlehlová, Martina
Personálny audit zameraný na to, čo je pre výkon firmy z hľadiska využitia ľudských zdrojov dôležité. Personálny audit vykonaný vlastnými silami alebo profesionálnou poradenskou firmou. Čo je dôležité pri realizácii personálneho auditu. Kedy použiť personálny audit. Závery personálneho auditu.