Efektívne manažérske rady a postupy - Burák, Emil
Trojblok jednoduchých rád smerujúcich k pochopeniu potreby prepojenia duchovna a manažmentu - desatoro carpe diem, topmanažérske ponaučenia, paradoxné prikázania: 10 ponaučení dr. Kenta a M. Keitha, ako nájsť vlastné miesto v šialenom svete.