Národný program reforiem Slovenskej republiky na roky 2006-2008
Národný program reforiem (NPR) SR a Národná Lisabonská stratégia. Stratégia konkurencieschopnosti Slovenska do roku 2010 - základná stratégia hospodárskeho rozvoja Slovenska. Hlavné princípy hospodárskej a sociálnej politiky SR do roku 2010, environmentálne hľadisko politík NPR, programovanie fondov EÚ v rokoch 2007-2013. Makroekonomická politika, politika zamestnanosti, mikroekonomická politika, informačná spoločnosť. Integrované usmernenia EÚ a korešpondujúce plánované opatrenia SR.