Nariadenie vlády Slovenskej republiky č. 428/2005 Z.z. ...
Nariadenie vlády SR č. 428/2005 Z.z. zo 14. septembra 2005, ktorým sa ustanovuje výška minimálnej mzdy a Dôvodová správa k tomuto nariadeniu.