Marketing-mix v personalistice - Antošová, Mária, 1965-
Systematická aplikácia marketingovej koncepcie v riadení ľudských zdrojov. Delenie nástrojov marketingového mixu podľa amerického predstaviteľa marketingu McCarthyho na "4P". Nástroje marketingového mixu v personalistike: Product - pracovné miesto. Price - motivácia a odmena za prácu. Place - miesto vykonanej práce a podniková kultúra. Promotion - prezentácia pracovnej ponuky.