Propast mezi strategií a výkonnosti firmy - Mankins, M. C.
Medzery medzi stratégiou a skutočnou výkonnosťou firmy. Čo ukázal prieskum, týkajúci sa premenenia stratégie na výsledky a finančnú výkonnosť firmy. Faktory, ktoré ovplyvňujú zistené rozdiely.