Sedm strategických pravidel - Mankins, M. C.
Sedem kľúčových pravidiel vzťahujúcich sa na strategické plánovanie a na realizáciu stratégie. 1. Konkrétnosť a jednoduchosť. 2. Diskusia o predpokladoch. 3. Vytvorenie dôsledného rámca. 4.Včasná diskusia o rozmiestnení zdrojov. 5. Jasné určenie priorít. 6. Monitoring finančnej výkonnosti. 7. Odmeňovanie, motivácia a rozvíjanie schopností.