Hodnotenie a perspektívy vývoja EÚ-Kórejských vzťahov v kontexte integrácie SR do EÚ - Kurilla, Norbert
Význam Kórei v súčasnej politickej a ekonomickej situácii. Hospodárska dimenzia. ASEM (Ázijsko-Európske stretnutie). Politická časť. Bilaterálne vzťahy Slovenska a Kórey. Konzulárna agenda.