Predaju cez internet nedôverujeme - Košťál, Daniel
Záujem o online nakupovanie je na slovenskom trhu nízky, virtuálne obchodné domy tu ale fungujú. Záujem rastie veľmi pomaly, v závislosti od regiónu. Vedie Bratislava a jej okolie. Čo Slováci nakupujú cez internet.