Možnosti využitia metód multikriteriálneho vyhodnocovania variantov pri identifikácii krízy v podniku - Strieška, Ľubomír
Charakteristika krízy v podniku a jej roviny. Identifikácia krízy. Metódy diagnostikovania krízy v podniku. Podstata metód multikriteriálneho vyhodnocovania variantov. Uplatnenie metód multikriteriálneho vyhodnocovania variantov pri identifikácii krízy podniku. Stanovenie diagnózy podniku.