Optimalizácia v simulácii - zefektívnenie výsledkov modelovania a simulácie - Štefánik, Andrej
Charakteristika simulácie, ktorá patrí do kategórie štatisticko-experimentálnych metód. Optimalizácia v simulácii a možnosti jej aplikácií. Optimalizácia počtu zamestnancov telefonického centra. Optimalizačný modul softvéru Witness.