Tvorba vysoko produktívneho pracoviska (VPP) - Hulín, Milan
Popis niektorých častí systémov digitálneho podniku a ich využitie pri projektovaní vysokoproduktívnych pracovísk. Vysokoproduktívne pracovisko a jeho význam. Dôvody pre integráciu postupov tvorby vysokoproduktívnych pracovísk. Kroky tvorby vysokoproduktívneho pracoviska. Detailizácia procesu a validácia. Modelovanie zdrojov a simulácia.