Plynulé materiálové toky - Gregor, Milan
Viaceré spôsoby riešenia problémov vo výkyvoch dopytu (fluktuácia dopytu) v plánovaní výroby. Príklady časového rozplánovania výroby. Plynulý materiálový tok. Prístupy využívané pre rozvrhovanie výroby v systémoch štíhlej výroby. Mesačný výrobný plán. Postup klasicky organizovanej výroby.