Organizácia materiálových tokov v podniku - Gregor, Milan
Plynulosť materiálového toku. Synchronizácia operácií vo výrobe. Problémom obmedzenia úzkych miest vo výrobe sa zaoberá Teória obmedzení (Theory of constrains), filozofický prístup reprezentujúci aplikáciu zásad zdravého rozumu a algoritmických riešení vo výrobe. Výrobný systém spoločnosti Toyota Motor Company. Charakteristika štyroch princípov výrobného systému Toyoty.