Možno pribudne profesia zákazník - Košťál, Daniel
Rozhovor s Kristínou Viestovou z EÚ v Bratislave o tom, akým smerom sa uberá slovenský obchod. Kúpna sila na Slovensku je na dolnej hranici. Mení sa štruktúra výdavkov slovenského spotrebiteľa. Spotrebitelia začínajú siahať aj po lacnejšom tovare. Slovenský trh je nasýtený maloobchodom. Situácia na slovenských trhoviskách. Nevyhnutnosť špecializácie malých predajní. Lojálny zákazník.