Veriteľ míňa posledné peniaze - Horníková, Zuzana
Veriteľ, a.s. už detailne ovláda dlhy v zdravotníctve. Najväčšia vlna oddlžovania slovenského zdravotníctva prostredníctvom Veriteľa by sa mala skončiť do konca roku 2005. Zverejnené a nezverejnené informácie Veriteľa. Vyrovnávanie pohľadávok zdravotníckych zariadení a poisťovní. Priveľké očakávania ministerstva zdravotníctva od Veriteľa a realita.