Progresívny prístup k analýze montážnych procesov - Kupka, Marián
Cieľ metodiky analýzy a zlepšovania montážnych procesov. Montážny proces ako súčasť výrobného procesu. Základné objekty preverovania a proces zlepšovania montážnych procesov. Systém organizácie a riadenia montážneho procesu.