Volby poražených vítězů? - Müller, Uwe
Voľby do Spolkového snemu Nemecka. Kritika reformnej politiky sociálnodemokratického kancelára Schrödera. Volebná kampaň opozície. Výsledky volieb pre mnohých pozorovateľov prekvapením.