Šancu majú len silní - Brezovský, Jozef
Celosvetová globalizácia ekonomiky a obchodu, aj tvrdá konkurencia núti firmy hľadať čo najvýhodnejšie spôsoby zásobovania a distribúcie. Logistika tak začína zohrávať stále dôležitejšiu úlohu. Slovensko nie je výnimkou. Snaha spoločností o outsourcing logistických služieb. Zo strany zákazníkov na prvom mieste je cena. O logistike si mnohí myslia, že ju zvládnu sami, nevyhnutnosť spolupráce menších podnikov. Slovník pojmov k logistike.