Regional classification of the Czech Republic, based on the production orientation of agricultural enterprises - Střeleček, František
Rozmiestnenie rastlinnej výroby a hustota hospodárskych zvierat v Česku v roku 2003 na základe prieskumu Českého štatistického úradu. Výrobné zameranie českého poľnohospodárstva tvorí produkcia obilnín, bravčového mäsa, mlieka a technických plodín. Tieto komodity tvoria viac ako 70 percent celkovej produkcie poľnohospodárstva v Česku. Pokus o regionálne rozdelenie Česka na základe výrobného zamerania poľnohospodárskych podnikov.