Praktický sprievodca vysielanie pracovníkov do štátov Európskej únie, Európskeho hospodárskeho priestoru a do Švajčiarska - Fillon, Jean-Claude
Navrhovaný dokument má poskytnúť obsiahle vysvetlenie zásad a pravidiel uvedených v rozhodnutí č. 181, týkajúce sa vysielania pracovníkov, v rozsudkoch Európskeho súdneho dvora a zohľadniť pripomienky členských štátov, ktoré boli sformulované na základe skúseností získaných na vnútroštátnej úrovni. Rozhodnutie č. 181 z 13. decembra 2000.