Je Slovensko malý štát ? O výskume malých štátov - Mattoš, Boris, 1977-
K definícii pojmu malý štát. Nárast počtu malých štátov v SVE. Zahraničná politika malých štátov. Úloha malého štátu v medzinárodnej politike. Slovensko je malý štát.