Prístupový proces SR do OECD - Petrovičová, Martina
Začiatky rokovaní o vstupe Slovenska do OECD. Prelom v rokovaniach po roku 1998. Význam členstva v OECD pre Slovensko - integrácia, zahraničné investície, kontinuita hospodárskej politiky, preberanie najlepších praktík.