Posun vymedzenia práva a úloha pojmov prirodzené právo, právne princípy, spravodlivosť a ľudské práva - Bárány, Eduard
Rôznorodosť chápania charakteru práva. Posun vymedzenia práva a úloha pojmov prirodzené právo, právne princípy, spravodlivosť a ľudské práva. Viaczložkovosť verejnej moci a pojem práva.